Η εταιρεία μας

Home Η εταιρεία μας
Ιστορικό - Πληροφορίες

Η εταιρεία μας

Ο ιδρυτής της εταιρείας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ξεκίνησε να εργάζεται στον συγκεκριμένο χώρο σαν πωλητής από το 1971. Από το 1971 έως το 1978 δούλεψε για την Γ.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε ως συνεταιρος και αποκόμισε αρκετά σημαντικές εμπειρίες σχετικά με τον κλάδο του χονδρικού εμπορίου και τη διοίκηση των πωλήσεων . Οι εμπειρίες αυτές ήταν η βάση και το εφαλτήριο για να ξεκινήσει μια καινούργια σταδιοδρομία στην επιχείρηση ΒΑΚΑΝΑ Α.Ε. στην οποία πλέον εκτός από πωλητής ήταν και μέτοχος. Η προϋπηρεσία του αυτή σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και τον δυναμισμό που διαθέτει ο κος Δημήτρης Βασιλάκης ήταν οι κυρίες αιτίες για την αποχώρηση του το 1984 από την ΒΑΚΑΝΑ Α.Ε. και την ίδρυση της ατομικής εταιρείας ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Στη συνέχεια , ( το έτος 2000 ) ο κος Βασιλάκης βλέποντας τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν αλλά και τους συνεχώς αυξανόμενους τζίρους της εταιρείας ίδρυσε την Δ.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Α.Ε. Η εταιρεία εδρεύει σε κτίσμα , εντος ιδιόκτητου οικόπεδου συνολικής έκτασης 4,075,86 τμ. στην περιοχή ΚΑΡΤΕΡΟΣ του ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ . Το κτίσμα στο οποίο εδρεύουν οι αποθήκες και τα γραφεία διοίκησης της εταιρείας είναι συνολικής έκτασης 1.400,00,τ.μ.

Προϊόντα

Βάση του καταστατικού σκοπός της Δ.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Α.Ε. είναι:
1. Η αναληψη αντιπροσωπειων καλλυντικών υλικών, χαρτικών και υλικών καθαρισμού και παραφαρμακευτικων ειδών .
2. Η ενασχόληση σε εμπορικές και βιομηχανικές δραστηριότητες και η ανάληψη αντιπροσωπειών στον τομέα των ψιλικών, καλλυντικών, χαρτικών και παραφαρμακευτικων ειδών.
3. Η ανάληψη αντιπροσωπειών εμπορίου και διακίνησης ψιλικών , απορρυπαντικών , χαρτικών , βιομηχανικών προϊόντων και ειδών ευρείας κατανάλωσης- η εισαγωγή και εμπορία από το εξωτερικό τέτοιων προϊόντων.

Θέση στην αγορά

Η Δ.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Α.Ε. είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην περιφέρεια της Κρήτης, με συνεχώς αυξανόμενους οικονομικούς δείκτες και δραστηριότητα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους νομούς ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ και ο κύριος όγκος των πωλήσεων της εταιρείας προέρχεται από την πώληση καθαριστικών – καλλυντικών και ειδών Σουπερ – Μάρκετ.
Στις συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων είναι η μεγαλύτερη εταιρεία που δραστηριοποιείται στους Νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου καλύπτοντας περίπου το 80% του μεριδίου της αγοράς .

Η Ιστοσελίδα έχει υλοποιηθεί ακολουθώντας τις προδιαγραφές προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ